Дървен комплект, Hape, Къща на тигри в джунглата, 34 части

169,90 лв.
  • Производител: Hape
  • Кат. номер: H3412

Двуетажната къща от серията играчки Green Planet Explorers на Hape е изработена от устойчив бамбук и други екологично чисти материали. С нея малките еколози научават всичко за рециклирането. Играта с къщичката и тигрите е чудесен начин да научите малките еко-войни на екологична отговорност, като същевременно развивате тяхната креативност и въображение.

Комплектът включва разнообразие от аксесоари - две фигурка тигърчета, легло и вана, маса за хранене и сервиз за чай, кухня, както и 18 жетона боклук, които трябва да се изхвърлят в правилните отвори за рециклиране. Трите „кошчета“ за рециклиране и 18 карти „боклук“ помагат на децата да се забавляват, докато се учат как да рециклират, точно както у дома!

Децата ще прекарат безброй часове с двете тигърчета, изследвайки девствената гора, грижейки се за чистотата в природата. Това гарантира много забавление. 

Уроци по устойчивост
Екологичната къща в джунглата е чудесен начин да запознаете децата с устойчивия живот. Насърчете ги да си представят начини за защита на естествения свят за бъдещите поколения.

Размер: 52 x 10 x 48 см

Подходящо за деца над 3 години

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане