Детски игрален комплект, Hape, Многофункционална работна маса, 71 части

199,90 лв.
  • Производител: Hape
  • Кат. номер: H3036

Научете повече за автомобилите с дървената работилница на Hape!

Това работно място дава на децата възможност да обслужват и ремонтират превозни средтсва. Иновативната детска работилница включва различни STEAM предизвикателства. Съвместим с всички комплекти от серията Junior Inventor.

Работната маса се настройва за нула време и малките механици могат да завинтват, чукат и пробиват с инструментите си, както искат! Истинският майстор знае: преди пробиването се правят измервания. След това дупката се пробива със свредлото. Отвертката гарантира, че винтът се държи здраво. Когато колата играчка има спешна нужда от обслужване, тя се прикрепя към работната маса, за да могат малките механици да я проверяват и ремонтират. Колелата на превозните средства могат да се свалят и след това могат да бъдат сглобени отново. С тази страхотна работна маса с аксесоари определено никога не е скучно! И може да бъде навсякъде с вас, само трябва да я разглобите /лесно е/ и да я подредите в куфарчето!

Игралният комплект подпомага логическото мислене на децата и развива уменията им за решаване на проблеми.

STEAM е нов начин за изучаване на света, който ни заобикаля. Комбинира науката, технологиите, инженерството и математиката. STEM променя отношението на децата към науката, като повишава мотивацията, желанието и интереса им за учене.

За работата на винтоверта са необходими батерии /не са включени в комплекта/

Размер: 40 x 84 x 45 см

Подходящо за деца над 3 години

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане