Дървено червено електронно пиано с табуретка - Hape

244,00 лв.
  • Производител: Hape
  • Кат. номер: H0630

Малките пианисти могат лесно да свирят с това звучно електронно пиано с 25 клавиша. С него те с удоволствие ще научат и свирят първия си шедьовър!

Красивата дървена ламперия абсорбира обертоновете и осигурява отличен звук.
Музикални инструменти като електронното пиано събуждат креативността и желанието да искате сами да създавате музика.

Благодарение на осветените клавиши, първите парчета могат да се свирят изцяло без ноти. Децата се учат бързо и стават по-уверени и скоро ще могат да изсвирят сами една от шестте мелодии. Можете също да изберете 8 удара на барабани и вашата собствена музика да бъде записана и възпроизвеждана.
С функцията Smart Play правилната нота звучи след всяко натискане на клавиш, чудесно за първи опити за игра. Табуретката осигурява удобна седнала позиция, а друга практична функция е режимът на почивка- ако няма възпроизвеждане в продължение на 3 минути в края на фоновата музика, ще се чуе тон и безшумният режим ще бъде активиран. Забавлението продължава с натискане на бутон отново.
Електронното пиано може да се свири с батерии или с предоставения захранващ кабел.

Свиренето на прости инструменти и танцуването на музиката спомагат за разпалването на детското въображение и желание за творчество.Пейте на музиката, която вие и вашето дете свирите.Можете да практикувате тонални поредици с детето си и след това да го насърчите да ги изсвири.

Основни характеристики:

• Електронно пиано с 24 светещи клавиша и табуретка
• Захранващ кабел вкл.
• захранване и чрез батерии (не са включени)

Размери: 38,2 x 29 x 23,8 см

Подходящо за деца над 3 години

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане