Кукла за театър Добрият Таралеж серия Облечени животни, 47 см.

65,90 лв.
  • Производител: The Puppet Company
  • Кат. номер: 9904

Кукла ръкавица, Таралеж с дрехи!

Следвайки стъпките на нашата класическа колекция, тези красиви кукли са идеални за разказване на истории и куклени представления. Красивите дрехи и 8-те страхотни дизайна позволяват на децата от всички възрасти да се насладят на предимствата на една наистина страхотна кукла. Всяко животно е красиво облечено, което означава, че тази серия наистина може да бъде „колекционерската стойност” на бъдещето! Средна височина на куклите от серията - 46см.Играта с кукли за куклен театър развиват мисленето, фантазията, говора, фината моторика, креативността на децата. Те дават възможност за игра и обучение едновременно. Подходящи са, както за детска ръка, така и за ръка на възрастен.

Куклите за куклен театър на The puppet Company, са сертифицирирани и отговарят на стандартите за безопасни играчки EN71 и ASTM.

Куклата се пере се на ръка, с мек сапун и топла вода, при температура 30 градуса. Оставя се да изсъхне на стайна температура. Не използвайте белина. Да не се глади, да не се пере в перална машина и да не се суши със сешоар. Играчката има пластмасови очички.

Материал: плюш, памучен текстил, пластмаса.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане