Кукла за куклен театър, Зайче с цяло тяло, 6212, ЕКО серия

34,90 лв.
  • Производител: The Puppet Company
  • Кат. номер: 6212

The puppet company с голяма гордост представя тази вълнуваща нова колекция от 'Walking' Puppets, изработени от 100% рециклирани материали. Използвайки повторно пластмасови бутилки, те създадоха тази очарователна колекция от кукли, за да можете да помогнете за спасяването на планетата, докато се истински се забавлявате! Всяко едно нещо във всяка кукла, от конеца, използван за бродиране на очите, до пълнежа, който го прави допълнително пухкав, е рециклирано и повторно използвано - Доста впечатляващо, а? ""Имайте кукла - забавлявайте се - спасете планетата"" Нова Eco Walking Puppet серия, изработена от 100% рециклирани пластмасови бутилки!

""Движещите се"" ръце и крака ви позволяват да накарате куклите да ходят, бягат, танцуват и още!

Красиви и меки материи, изработени от напълно рециклирани материали с фантастично внимание към детайла. Подходящи от раждането, препоръчва се от 12 месеца и повече.

Среден размер: 32 x 22 x 12 см Материал: Текстил /от рециклирани материали/, без пластмасови очички. Играта с кукли за куклен театър развиват мисленето, фантазията, говора, фината моторика, креативността на децата. Те дават възможност за игра и обучение едновременно. Подходящи са, както за детска ръка, така и за ръка на възрастен.

Куклите за куклен театър на The puppet Company, са сертифицирирани и отговарят на стандартите за безопасни играчки EN71 и ASTM.

Куклата се пере се на ръка, с мек сапун и топла вода, при температура 30 градуса. Оставя се да изсъхне на стайна температура. Не използвайте белина. Да не се глади, да не се пере в перална машина и да не се суши със сешоар.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!