Кукла за театър T-rex, серия Бебета динозаври, 35 см.

42,90 лв.
  • Производител: The Puppet Company
  • Кат. номер: 2902

Кукла за театър Бебе Динозавър T-rex, в зелен цвят.

Това са най-сладките кукли на динозаврите досега! Ние сме много развълнувани да представим тази нова серия „Baby Dinos“. Тази праисторическа колекция включва бебе T-Rex, Triceratops и Stegosaurus. Тази серия е подходяща за деца над 12 месеца. Тези очарователни бебешки динозаври са направени от меки, цветни тъкани и подаряват страхотни игри. Подходящ за ръцете, както на деца, така и на възрастни. Средна дължина на куклите в серията - 35см.

Играта с кукли за куклен театър развиват мисленето, фантазията, говора, фината моторика, креативността на децата. Те дават възможност за игра и обучение едновременно. Подходящи са, както за детска ръка, така и за ръка на възрастен.

Куклите за куклен театър на The puppet Company, са сертифицирирани и отговарят на стандартите за безопасни играчки EN71 и ASTM.

Куклата се пере се на ръка, с мек сапун и топла вода, при температура 30 градуса. Оставя се да изсъхне на стайна температура. Не използвайте белина. Да не се глади, да не се пере в перална машина и да не се суши със сешоар. Играчката има пластмасови очички.

Материал: плюш, памучен текстил, пластмаса.

Не оставяйте детето без родителски контрол преди да сте се уверили, че сте отстранили дребните части и играчката е безопасна!

Опаковката не е за игра!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане