Кукла ръкавица за куклен театър Червена катерица 4011

42,90 лв.
  • Производител: The Puppet Company
  • Кат. номер: 4011
Серията „Европейски жевотни“ е съставена от кукли ръкавици за театър, които могат да стоят прави, поставени на равна повърхност. Те са пухкави и реалистични.

Тези кукли помагат на възрастните да пресъздават приказки, цели реални сетуации, както и измислени истории. Кой не харесва зайци, таралежчета, лисици, жабки...

Играта с кукли за куклен театър развиват мисленето, фантазията, говора, фината моторика, креативността на децата. Те дават възможност за игра и обучение едновременно. Подходящи са, както за детска ръка, така и за ръка на възрастен.

Куклите за куклен театър на The puppet Company, са сертифицирирани и отговарят на стандартите за безопасни играчки EN71 и ASTM.

Куклата се пере се на ръка, с мек сапун и топла вода, при температура 30 градуса. Оставя се да изсъхне на стайна температура. Не използвайте белина. Да не се глади, да не се пере в перална машина и да не се суши със сешоар.
Играчката има пластмасови очички. Материал: плюш, памучен текстил, пластмаса.

Не оставяйте детето без родителски контрол преди да сте се уверили, че сте отстранили дребните части и играчката е безопасна! Опаковката не е за игра!

Подходяща за деца над 3 години.

Размери: 25 см.

Моля, имайте предвид, че цветовете на снимката са илюстративни и може да има различия.Кукла за куклен театър Театрална кукла Марионетка Петрушка Кукла за ръка Кукли за пръсти Кукла ръкавица

Артикулен номер: 1-4863
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане