Кукла ръкавица за театър Екзотична птица Физъл - The puppet Company

41,90 лв.
  • Производител: The Puppet Company
  • Кат. номер: 6303

Тези три екзотични, подобни на птици същества се предлагат в прекрасен асортимент от цветове и дизайн. Всеки от тях има фантастично движение на устата, с голям отварящ се клюн. Дизайните са базирани на най-екзотичните птици в света, с малко вдъхновение от венециански маски! Лесни за използване и контролиране. Всяки от тях е снабдена с пълнеж с въздух, за да издават специфичен звук! Средна височина на серията – 48 см.

Играта с кукли за куклен театър развиват мисленето, фантазията, говора, фината моторика, креативността на децата. Те дават възможност за игра и обучение едновременно. Подходящи са, както за детска ръка, така и за ръка на възрастен.Куклите за куклен театър на The puppet Company, са сертифицирирани и отговарят на стандартите за безопасни играчки EN71 и ASTM.

Куклата се пере се на ръка, с мек сапун и топла вода, при температура 30 градуса. Оставя се да изсъхне на стайна температура. Не използвайте белина. Да не се глади, да не се пере в перална машина и да не се суши със сешоар. Играчката има пластмасови очички.
 

 

 

 

  • Не оставяйте детето без родителски контрол преди да сте се уверили, че сте отстранили дребните части и играчката е безопасна! Опаковката не е за игра!
  • Подходящ за 18 месеца и повече.
  • Размери: Височина: 40см х Ширина: 15см х Дължина: 14см
  • Моля, имайте предвид, че цветовете на снимката са илюстративни и може да има различия.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане