Образователна ръкавица за куклен театър "Фермата на Макдоналд" - The puppet Company

26,90 лв.
  • Производител: The Puppet Company
  • Кат. номер: 3068

Кукла от серия "Образователни ръкавици".

Фермерът обикаля всяко пръстче,докато родителя, учителя или детето, разказва история. С възможност да бъде закрепен на всеки пръст, чрез малък джоб.

С помощта на тази ръкавица за куклен театър, детето чрез игра, научава животните във фермата, различни звуци, песни и весели истории.

Играта с кукли за куклен театър развиват мисленето, фантазията, говора, фината моторика, креативността на децата. Те дават възможност за игра и обучение едновременно. Подходящи са, както за детска ръка, така и за ръка на възрастен.Куклите за куклен театър на The puppet Company, са сертифицирирани и отговарят на стандартите за безопасни играчки EN71 и ASTM.

Куклата се пере се на ръка, с мек сапун и топла вода, при температура 30 градуса. Оставя се да изсъхне на стайна температура. Не използвайте белина. Да не се глади, да не се пере в перална машина и да не се суши със сешоар. Играчката има пластмасови очички.


 

 

  • Не оставяйте детето без родителски контрол преди да сте се уверили, че сте отстранили дребните части и играчката е безопасна! Опаковката не е за игра!
  • Размер на куклата: 23 см.
  • Моля, имайте предвид, че цветовете на снимката са илюстративни и може да има различия.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!