Кукла за театър, Лисица - The puppet Company

39,90 лв.
  • Производител: The Puppet Company
  • Кат. номер: 1823

Кукла за театър, Лисица, серия Цяло тяло - 33 см.

Кукла ръкавица, Лисица, с четири лапички!

Със серията кукли за куклен театър „Животни с цяло тяло“, давате визуална представа за цялото тяло на животното и доближавате играта още повече до реалността.

Куклите приличат на плюшени играчки, а децата обожават да играят и да ги гушкат.

Тази красива кукла с пълно тяло е проектирана да бъде толкова красива и пухкава като мека играчка, но с цялата функционалност на кукла. Серията от 28 различни животни е съставена от популярни африкански зверове до любимци на стопанския двор! Прекрасните материали и форми правят тези кукли изключително желани. Достъп с ръка до основата на куклата.

Играта с кукли за куклен театър развиват мисленето, фантазията, говора, фината моторика, креативността на децата. Те дават възможност за игра и обучение едновременно. Подходящи са, както за детска ръка, така и за ръка на възрастен.

 

Куклите за куклен театър на The puppet Company, са сертифицирирани и отговарят на стандартите за безопасни играчки EN71 и ASTM.

Куклата се пере се на ръка, с мек сапун и топла вода, при температура 30 градуса. Оставя се да изсъхне на стайна температура. Не използвайте белина. Да не се глади, да не се пере в перална машина и да не се суши със сешоар. Играчката има пластмасови очички.

 

 

 

  • Подходящ за деца на възраст над 12 месеца.
  • Височина: 33см х Ширина: 18см х Дължина: 12см
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!