Кукла за куклен театър, Лисица, ЕКО серия - The puppet Company

31,90 лв.
  • Производител: The Puppet Company
  • Кат. номер: 6206

Кукла за куклен театър, Лисица с цяло тяло, ЕКО серия

The puppet company с голяма гордост представя нова колекция от 'Walking' Puppets, изработени от 100% рециклирани материали. Всяко едно нещо във всяка кукла, от конеца, използван за бродиране на очите, до пълнежа, който го прави допълнително пухкав, е рециклирано и повторно използвано - Доста впечатляващо, а? "Имайте кукла - забавлявайте се - спасете планетата".

"Движещите се" ръце и крака ви позволяват да накарате куклите да ходят, бягат, танцуват и още!
Красиви и меки материи, изработени от напълно рециклирани материали с фантастично внимание към детайла. Подходящи от раждането, препоръчва се от 12 месеца и повече

Играта с кукли за куклен театър развиват мисленето, фантазията, говора, фината моторика, креативността на децата. Те дават възможност за игра и обучение едновременно. Подходящи са, както за детска ръка, така и за ръка на възрастен.

Куклите за куклен театър на The puppet Company, са сертифицирирани и отговарят на стандартите за безопасни играчки EN71 и ASTM.

Куклата се пере се на ръка, с мек сапун и топла вода, при температура 30 градуса. Оставя се да изсъхне на стайна температура. Не използвайте белина. Да не се глади, да не се пере в перална машина и да не се суши със сешоар.

 

 

 

 

  • Среден размер: 32 x 22 x 12 см
  • Материал: Текстил /от рециклирани материали/, без пластмасови очички.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!