Детска сгъваема тротинетка със светещи колела PRIMO FOLDABLE PLUS LIGHTS – ментово зеленa

179,90 лв.
  • Производител: Globber
  • Кат. номер: 439-206

Уникалната сгъваема триколка за деца Globber е снабдена с всички функции, от които се нуждае вашият малчуган, за да се научи безопасно на баланс и координация, докато просто се забавлява и свети!

Новата сгъваема триколка за деца PRIMO FOLDABLE PLUS LIGHTS е оборудвана с LED светещи колела, патентовани системи за сгъване и за заключване на управлението и Т-образно кормило с 4 степени на регулиране на височината. Тротинетките от тази серия са предназначени за малчугани на възраст от 3 до 9+ години, с височина 95-130 см.

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА

Патентована система за сгъване, осигуряваща лесно съхранение и транспортиране

Удобство и лесно съхранение! Това получавате с патентованата система за сгъване на ментово зелената сгъваема триколка за деца PRIMO FOLDABLE PLUS LIGHTS, която превръща вашето превозно средство в количка за дърпане и ви позволява да я носите безпроблемно до вкъщи!

Регулируема телескопична дръжка с Т-образно кормило за удобно и дълготрайно пътуване

Тази сгъваема триколка за деца се предлага с допълнителна височина на Т-образното кормило. Това, от една страна, позволява регулируемост на 4 височини (67.5 см, 72.5 см, 77.5 см и 82.5 см), а от друга - осигурява още по-дълготраен спътник на децата, защото расте заедно с тях!

Патентована система за заключване на кормилото

Тротинетката с три колела PRIMO FOLDABLE PLUS LIGHTS може да се похвали с патентована система за заключване на управлението, която блокира предните колела на скутера, позволявайки на децата да се движат само напред и назад. Това им помага да придобият увереност да карат скутер, докато упражняват умения за балансиране. След като прецените, че детето ви е готово да кара самостоятелно, просто освободете бутона за заключване на управлението.

КЛЮЧОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА

  • Тротинетка със светещи колела и патентована система за сгъване на Globber с безопасен и леснодостъпен бутон, чрез който лесно се преминава в режим на количка. Удобен за пренасяне и съхраняване след игра!
  • Възможност за регулируемост на 4 нива (67.5 см, 72.5 см, 77.5 см и 82.5 см).
  • Оборудван с удобни за детските ръце TPR ергономични дръжки за комфортно каране.
  • Патентован бутон за заключване на управлението, който фиксира системата за управление на двете предни колела, позволявайки им да се движат само напред и назад.
  • Издръжлива и безопасна сгъваема триколка за деца на Globber, която идва при вас със супер ниска метална подсилена конструкция и широка, противоплъзгаща се, двуцветна конструкция на платформата, поддържаща деца с тегло до 50 кг.
  • Изключително дълга и широка спирачка за по-добра ефективност и дълготрайност на колелата.
  • Висококачествени и високоустойчиви 121-милиметрови предни колела от полиуретан, които светят в червено, зелено и синьо и едно 80-милиметрово задно. Колелата не се нуждаят от батерии, за да светят, децата трябва само да не спират да ги карат.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане