Сгъваема еко тротинетка с 3 колела GLOBBER JUNIOR FOLDABLE LIGHTS ECOLOGIC – цвят праскова

179,90 лв.
  • Производител: Globber
  • Кат. номер: 692-506

Устойчивото придвижване за малките приключенци вече е напълно възможно! На вашето внимание – сгъваема еко тротинетка с 3 колела за малки деца, навършили 2 години, изработена от 60% пластмаса по Глобалния стандарт за рециклиране и биоразградима пшенична слама.

Проектирана с мисъл както за околната среда, така и за забавлението, тротинетката от серията JUNIOR FOLDABLE LIGHTS ECOLOGIC на Globber се предлага и със светещи колела без батерии, които работят посредством движението на вашето дете. Колкото по-бързо се движи то с нея, толкова по-ярко ще свети тя!

Насладете се на семейни забавления и щадящи планетата пътувания с тази сгъваема еко тротинетка с 3 колела на Globber в новия прасковен цвят!

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА

Патентована система за сгъване

Снабдени с патентована система за сгъване, лесно пренасяйте и компактно съхранявайте вашите тротинетки със светещи колела! Без усилие тази сгъваема еко тротинетка за малки деца може лесно да премине в режим на количка за дърпане, за да я пренесете или приберете след дълъг ден, прекаран в забавления навън.

Регулируема телескопична дръжка с Т-образно кормило и 3 налични височини

Малчуганите могат да се возят дълго и удобно благодарение на регулируемото кормило, пригодено специално за тях. Телескопичната дръжка предлага 3-степенно регулиране на височината (54 см, 61 см и 68 см).

Патентована система за заключване на волана

Прасковената сгъваема еко тротинетка с 3 колела JUNIOR FOLDABLE LIGHTS ECOLOGIC може да се похвали с патентована система за заключване на управлението, която блокира предните колела на скутера, позволявайки на децата да се движат само напред и назад. Това им помага да придобият увереност да карат своя скутер, докато упражняват умения за балансиране. След като прецените, че детето ви е готово да кара самостоятелно, просто освободете бутона за заключване на управлението.

Издръжлива платформа с противоплъзгащо се покритие

Тази сгъваема еко тротинетка с 3 колела е оборудвана с широка и ниска платформа с противоплъзгащо се покритие, за да могат малчуганите лесно да поставят и двата си крака по време на каране. Тя е достатъчно издръжлива, за да се справи с желанието на малкото дете да кара своята тротинетка през целия ден, всеки ден!

Светещи колела, без необходимост от зареждане с батерии

Забавлявайте се с ярките цветове и блещукащите светлинки, когато просто се движите по улицата! JUNIOR FOLDABLE LIGHTS ECOLOGIC идва с LED светещи предни колела, които мигат в бяло, за да се забавлявате през целия ден.

КЛЮЧОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА

  • Цветната сгъваема еко тротинетка за малки деца се предлага с подобрено Т-образно кормило с 3 регулируеми височини (54 см, 61 см и 68 см) и удобни TPR дръжки, за да може да се ползва от по-малки деца на възраст над 2 години с височина от 85 до 110 см.
  • Изработена е от 60% GRS пластмаса и биоразградима пшенична слама, за да даде устойчив избор за семействата.
  • Супер ниска подсилена конструкция с широка, противоплъзгаща се платформа, която издържа до 50 кг. Нейната изключително дълга и широка спирачка осигурява ефективност и дълготрайност на колелата.
  • Патентована система за сгъване с безопасен бутон, който превръща екологичния скутер за малки деца в количка за дърпане.
  • Патентован бутон за заключване на управлението, позволяващ на двете предни колела да се движат само напред и назад. Това помага на децата да придобият умения за баланс.
  • Висококачествени и високоустойчиви колела, изработени от здрав полиуретан: едно 80-милиметрово задно колело и две 121-милиметрови предни колела, които са монтирани на лагери ABEC 5. Те не се захранват с батерии и мигат в бяло, за да гарантират ярко забавление!
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане