Сгъваема еко тротинетка с родителски контрол GO•UP FOLDABLE PLUS ECOLOGIC – цвят праскова

299,90 лв.
 • Производител: Globber
 • Кат. номер: 694-506

Устойчив спътник през първите години от живота на вашето дете. Тази сгъваема екологична триколка от серията GO•UP FOLDABLE PLUS ECOLOGIC на Globber e „всичко в едно“ продуктът, от който се нуждаете. Тя е оборудвана с удобна седалка за малки деца, която се маха, когато пораснат, и е изработена от 100% GRS пластмаса и биоразградима пшенична слама, осигурявайки един по-зелен свят на колела.

Триколката със седалка успява да съчетае в себе си 3 основни превозни средства за деца:

 1. триколка с родителски контрол (за деца от 15 до 36 месеца);
 2. балансиращо колело (за деца от 15 до 36 месеца);
 3. сгъваема тротинетка (за деца от 3 до 7 години).

Наслаждавайте се на щадящи планетата игри с приятел от детството години наред благодарение на нашата сгъваема екологична триколка, която идва при вас в уникалния нов цвят – праскова.

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА

100% tool-less дизайн

Дизайнът на тази сгъваема екологична триколка не изисква инструменти за сглобяване, като по този начин ви позволява лесно да превключвате между различните режими, без да се нуждаете от допълнителни уреди.

Регулируеми седалка и телескопична дръжка с Т-образно кормило за максимален комфорт

Модерната сгъваема екологична триколка GO•UP FOLDABLE PLUS ECOLOGIC е оборудвана с функции за регулиране на височината, които дават максимален комфорт на вашето дете. Тя има седалка от мек и удобен TPR материал, която може да се регулира на 2 височини посредством бутон отстрани, както и телескопична дръжка с Т-образно кормило с 3 регулируеми височини за удобно пътуване във времето.

Здрава спирачка за безопасно намаляване на скоростта

Изключително дългата и широка задна спирачка от композитни материали осигурява ефективност на спирането, а подвижната поставка за крака е включена за допълнителен комфорт и безопасност при използване на режима на каране.

Устойчива платформа и издръжливи колела

Тази сгъваема екологична триколка GO•UP FOLDABLE PLUS ECOLOGIC е оборудвана с изключително ниска метална подсилена конструкция, която издържа до 50 кг, и широка композитна платформа с противоплъзгащо покритие за безопасно каране. Тя има висококачествени и високоустойчиви 121-милиметрови предни колела, изработени от здрав полиуретанов материал и монтирани на лагери ABEC 5, както и 80-милиметрово задно колело отново от полиуретан. Благодарение на тези си функции триколката успява да създава плавни пътувания.

Патентована система за заключване на волана

GO•UP FOLDABLE PLUS ECOLOGIC има патентована от Globber система за заключване на управлението, която блокира предните колела на скутера, позволявайки на децата да се движат само напред и назад. Това им помага да придобият увереността да карат своята сгъваема екологична триколка, докато упражняват и умения за балансиране.

Патентована система за сгъване

Пренасяйте и съхранявайте безпроблемно вашата сгъваема екологична триколка GO•UP FOLDABLE PLUS ECOLOGIC! Оборудвана с патентована система за сгъване, тротинетката може лесно да премине в режим на количка за дърпане, за да я пренесете или приберете след забавен ден навън.

КЛЮЧОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА

 • Екологичен скутер "всичко в едно" със седалка, който се трансформира в триколка за бутане, колело за яздене и тротинетка за малки деца.
 • Триколката е изработена от 100% GRS пластмаса и биоразградима пшенична слама, за да даде устойчив избор за семействата.
 • Дизайнът на еко тротинетката ви позволява лесно да превключвате между различните режими, без да се нуждаете от инструменти за сглобяване.
 • Патентованата система за сгъване ви дава възможност лесно да пренасяте и съхранявате своя скутер GO•UP FOLDABLE PLUS ECOLOGIC във всякакви пространства.
 • Патентованата система за блокиране на управлението на Globber фиксира предните колела, като помага на децата да се научат как да владеят баланса.
 • Възможност за регулиране на височината. Седалката, изработена от мек TPR материал, има 2 степени на регулиране на височината (23.9 см и 27.4 см), като се регулира чрез странично копче. Телескопичната дръжка с Т-образно кормило позволява регулиране на височината в 3 степени (67.5 см, 72.5 см и 77.5 см).
 • Нейната метална подсилена конструкция издържа до 50 кг и се предлага с широка и удобна за малките крачета платформа, която предотвратява хлъзгането и позволява безопасно каране. Включена е дълга и широка подвижна поставка за крака, осигуряваща допълнителен комфорт и безопасност по време на возене.
 • Висококачествени и с висока степен на отскок 121-милиметрови предни колела от полиуретан, монтирани на лагери ABEC 5, и едно 80-милиметрово задно полиуретаново колело, чиито изработки гарантират плавно каране.
 • Изключително дългата и широка задна спирачка осигурява ефективност на спирането и отговаря за дълготрайността на колелата.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане