Еко тротинетка за деца PRIMO FOLDABLE LIGHTS ECO – цвят пистачио

189,90 лв.
  • Производител: Globber
  • Кат. номер: 696-505

Един по-зелен свят на колела благодарение на новите еко тротинетки на Globber! Скутерите с три колела от серията PRIMO FOLDABLE LIGHTS ECO са предназначени за деца над 3 г. Те са изработени от 60% пластмаса по Глобалния стандарт за рециклиране и биоразградима пшенична слама и водят до екологична еволюция.

Тази сгъваема еко тротинетка за деца в цвят пистачио е снабдена с регулируемо Т-образно кормило, с патентовани системи за заключване и сгъване, както и със светещи колела, които работят без батерии.

Помогнете на малчуганите ви безопасно да изградят умения за баланс и координация на екологично возило, докато карат своята еко тротинетка за деца и се забавляват с всички светещи елементи и функции, с които идва тя!

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА

Висока екологичност на три колела

Тази еко тротинетка за деца PRIMO FOLDABLE LIGHTS ECOLOGIC е изработена от 60% пластмаса по Глобалния стандарт за рециклиране (GRS) и биоразградима пшенична слама. Global Recycled Standard е международен протокол, който проверява съдържанието на рециклирана пластмаса в крайните продукти. Използването на GRS пластмаса спестява тонове отпадъци от сметищата и смекчава въздействието на производството върху околната среда. Пшеничната слама е биопластмаса, която е 100% възобновяема. Тя е биоразградима и подпомага за разграждането на друга пластмаса.

Изберете Globber. Изберете по-зеленото!

Патентована система за заключване на волана

PRIMO FOLDABLE LIGHTS ECOLOGIC е оборудвана с патентованата от Globber система за заключване на управлението, която блокира предните колела на скутера, позволявайки на децата да се движат само напред и назад. Това им помага да придобият увереност да карат своята еко тротинетка за деца, докато упражняват умения за балансиране.

Патентована система за сгъване и лесно съхранение

Безпроблемно пренасяйте и съхранявайте вашата сгъваема еко тротинетка за деца PRIMO ECOLOGIC! Оборудвана с патентована система за сгъване, тротинетката може лесно да премине в режим на количка за дърпане, за да я пренесете или приберете след забавен ден навън.

Регулируема телескопична дръжка с 3 височини

Нагласете тротинетката си на най-удобната за вас височина! PRIMO FOLDABLE LIGHTS ECOLOGIC се предлага с телескопична дръжка с алуминиево Т-образно кормило с 3 степени на регулиране на височината (67.5 см, 72.5 см и 77.5 см) за удобно каране и по-дълго използване, докато детето ви расте.

Светете ярко с LED светещи колела

Насладете се на светещи дни със скутерите PRIMO FOLDABLE LIGHTS ECOLOGIC! Тази еко тротинетка за деца с три колела има LED светещи предни колела, които мигат в бяло. Не са необходими батерии, тъй като светещите колела използват динамо осветление. Това означава, че колкото по-бързо се движи вашият малчуган, толкова по-ярко ще светят колелата на тротинетката му.

КЛЮЧОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА

  • Изработена от 60% пластмаса GRS и биоразградима пшенична слама, за да предложи устойчив избор на семействата.
  • Тротинетката с 3 колела е лесно сгъваема благодарение на патентованата система за сгъване на Globber с безопасен бутон, който сгъва скутера в режим на количка. Удобно го пренасяйте, дърпайте или съхранявайте след игра!
  • Изключително ниска метална подсилена конструкция и широка, противоплъзгаща се, двуцветна композитна структура на платформата, която издържа деца до 50 кг. Нейната изключително дълга и широка спирачка осигурява ефективност и дълготрайност на колелата.
  • Патентован бутон за заключване на управлението, който фиксира системата за управление на двете предни колела да се движи само напред и назад, като помага на децата да се научат да балансират по-бързо.
  • Висококачествени и високоустойчиви полиуретанови 80-милиметрови задни колела и предни 121-милиметрови колела, монтирани на ABEC 5 лагери, които не се захранват с батерии и мигат в бяло. Осигурете си едно светещо каране, което трае толкова дълго, колкото можете да карате без да спирате.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане