Детско колело за баланс Globber Go Bike Elite Duo - розово

219,90 лв.
  • Производител: Globber
  • Кат. номер: 712-210

Свободно забавление за целия ден! С нашето регулируемо колело за баланс Globber от серията GO BIKE ELITE DUO за малки деца на възраст 2-5 години, което позволява на малките крачета да се движат и забавляват, докато развиват своите координация и двигателни умения. С ярки цветови варианти, GO BIKE ELITE DUO разполага с две висококачествени задни 10-инчови TPE колела, така че малчуганите да се възползват от допълнителна опора при усвояването на равновесието; здрава, издръжлива рамка с дръжка за носене и поставка за крака; регулируема седалка с две височини за допълнителна дълготрайност и друга дръжка за носене; извито кормило и 100% tool-less дизайн.

Всичко това за максимален комфорт, докато малчуганите се движат и пътуват!

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА НА ДЕТСКОТО КОЛЕЛО ЗА БАЛАНС GLOBBER

Двойни задни колела за допълнителна опора

GO BIKE ELITE DUO е добре проектиран регулируем велосипед за балансиране за малки деца – той помага на детето ви да се научи да балансира благодарение на двойните задни колела. Преминете към едно задно колело, когато детето ви порасне. Предните и задните колела с диаметър 10″ (254 мм) са изработени от висококачествен, непробиваем и цветен TPE материал, така че малчуганите могат да се запознаят с основите на карането в комфорт, както и да се научат на плавно, безопасно и стилно каране!

Издръжлива рамка с дръжка за носене и поставка за крака

Това колело за баланс Globber е иновативно проектирано. То има здрава, двуцветна композитна рамка, която разполага с интегрирана дръжка за носене за по-голямо удобство и поставка за крака за по-голям комфорт.

Регулируема седалка с дръжка за носене

С регулируемата си, противоплъзгаща седалка от мек полиуретан, цветното колело за баланс Globber GO BIKE ELITE DUO помага на малчуганите на двегодишна възраст да започнат да усвояват умения за балансиране. Когато малкото дете порасне и усвои координацията, удобно регулирайте седалката в по-висока позиция за максимално използване на продукта. В задната част на седалката е интегрирана и ергономична дръжка за удобно пренасяне.

Извити, удобни дръжки и кормило

С извити, боядисани в черно метални кормила и издръжливи, цветни ергономични дръжки от TPR, GO BIKE ELITE DUO осигурява максимален стил, комфорт и удобство.

100% tool-less дизайн

Дизайнът на това колело за баланс Globber за деца не изисква инструменти за сглобяване, като по този начин ви позволява лесно да превключвате между различните режими, без да се нуждаете от допълнителни уреди.

КЛЮЧОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА

  • Иновативният регулируем велосипед за балансиране е предназначен за деца на възраст 2-5 години с височина 85-105 см. Той помага на малчуганите да развият координация, баланс и да подобрят двигателните си умения.
  • Здрава, двуцветна композитна рамка, интегрирана дръжка за носене и поставка за крака за максимално използване на продукта; поддържа тегло до 20 кг.
  • Регулируема седалка (от 33 до 42 см), изработена от мек и удобен полиуретан.
  • Извито, боядисано в черно метално Т-образно кормило с удобни и издръжливи ергономични дръжки от TPR за максимален комфорт.
  • Едно висококачествено 254-милиметрово (10″) предно и две 254-милиметрови (10″) задни цветни колела от TPE за гладко и безпробивно каране.
  • 100% tool-less дизайн за лесно трансформиране и сглобяване.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане