Сгъваема тротинетка с родителски контрол 5 в 1 Globber Go Up Active Lights, ментова

279,90 лв.
 • Производител: Globber
 • Кат. номер: 744-206

Спътник на вашето дете през цялото му детство. Сгъваема тротинетка със седалка за малки деца GO•UP ACTIVE LIGHTS на Globber, която може да се трансформира в три режима:

 1. триколка с родителски контрол (за деца от 15 до 36 месеца);
 2. балансиращо колело (за деца от 15 до 36 месеца);
 3. сгъваема тротинетка (за деца от 3 до 9 години).

Предимства на детската сгъваема тротинетка

100% tool-less дизайн

Дизайнът на тази светеща триколка за деца не изисква инструменти за сглобяване, като по този начин ви позволява лесно да превключвате между различните режими, без да се нуждаете от допълнителни уреди.

Регулируема седалка и Т-образно кормило за максимален комфорт

Тази GO•UP ACTIVE LIGHTS сгъваема тротинетка има множество функции за регулиране за максимален комфорт: тя е оборудвана със седалка от TPR с 2 регулируеми височини, които се сменят с копче отстрани, и Т-образно кормило с 4 регулируеми височини за удобно каране.

Здрава платформа и светещи колела без батерии

Триколката разполага с изключително ниска метална подсилена конструкция, която издържа до 50 кг, и широка композитна платформа с противоплъзгащо покритие за безопасно каране. Тя има висококачествени, светещи без батерии 121-милиметрови предни колела от полиуретанова отливка, които мигат в червено, зелено и синьо, монтирани на лагери ABEC 5, и 80-милиметрово задно колело от полиуретанова отливка, което осигурява плавно каране. Изключително дългата и широка задна спирачка от композитни материали осигурява ефективност на спирането, а в комплекта е включена и подвижна поставка за крака, което дава допълнителен комфорт и безопасност при използване.

Патентована система за сгъване

Сгъвайте, пренасяйте и съхранявайте вашата сгъваема тротинетка без усилие благодарение на патентованата система за сгъване, която работи само с едно натискане на бутон. Наличен е и режим на количка, за да ви помогне да пренасяте по-лесно триколката след забавен и дълъг ден на игра!

Патентована система за заключване на волана

GO•UP ACTIVE LIGHTS има патентована система за блокиране на управлението, която е ексклузивна за Globber. Предните колела са фиксирани във вертикално движение нагоре-надолу, което позволява на детето да упражнява баланс и да придобие увереност при карането на скутер. След като е готово, просто освободете бутона за заключване на управлението, за да може то да започне да кара своя скутер само!

Ключови характеристики на продукта:

 • Многофункционална сгъваема тротинетка със седалка, която се трансформира в три режима. Режимите за каране с родителски контрол и на балансиращо колело са предназначени за малки деца на възраст 15-36 месеца, а режимът на сгъваема тротинетка е подходящ за деца на възраст 3-9+ години с височина 75-120 см.
 • 100% tool-less дизайн, който ви позволява лесно да превключвате между различните режими, без да се нуждаете от каквито и да било инструменти.
 • Патентованата система за сгъване дава възможност за по-лесно пренасяне и съхраняване в компактни пространства.
 • Патентованата система за блокиране на управлението на Globber фиксира предните колела във вертикално движение нагоре-надолу, като помага на децата да се научат как да овладеят баланса.
 • Седалка от TPR материал с опция за регулиране на 2 височини (25.5 см или 29 см от земята), която се регулира чрез странично копче, и Т-образно кормило с възможност за регулиране на 4 височини (67.5 см, 72.5 см, 77.5 см, 82.5 см от земята) за удобно каране.
 • Сгъваемият скутер има седалка с изключително ниска метална подсилена конструкция, която издържа до 50 кг и е снабден с широка композитна платформа против хлъзгане за безопасно каране. Включена е дълга и широка подвижна поставка за крака за допълнителен комфорт и безопасност при използване на режима за каране.
 • Висококачествени и светещи без батерии 121-милиметрови предни колела от полиуретанова отливка, които мигат в червено, зелено и синьо, монтирани на лагери ABEC 5, и едно 80-милиметрово задно колело от полиуретанова отливка за плавно каране. Изключително дългата и широка задна спирачка от композитни материали осигурява ефективност на спирачките и насърчава дълготрайността на колелата.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане