Детска сгъваема тротинетка с родителски контрол Globber Go Up Deluxe Flash Lights, тъмно синя

299,90 лв.
 • Производител: Globber
 • Кат. номер: 748-600

Карайте скутер всеки ден и то по различни начини с GO•UP DELUXE FLASH LIGHTS – светеща триколка със седалка за малки деца, която може да се трансформира в три режима:

 1. светеща триколка с родителски контрол (за деца от 15 до 36 месеца);
 2. балансиращо колело (за деца от 15 до 36 месеца);
 3. сгъваема тротинетка (за деца от 3 до 9 години).

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА НА ТЪМНО СИНЯТА СВЕТЕЩА ТРИКОЛКА

Режим на каране с родителски контрол

Този режим позволява на родителите да управляват сгъваемата тротинетка с помощта на родителската дръжка, докато децата седят удобно на седалката. Малчуганите, които все още развиват равновесието и координацията си, могат да се насладят на забавлението от карането с малко помощ!

Режим на балансиращо колело

Изградете увереност и подобрете равновесието на вашето мъниче с режима на балансиращо колело! С него децата могат да използват краката си, за да се придвижват, и по този начин да свикнат постепенно да балансират. Това е забавен и безопасен начин за децата да се научат да карат колело, като изграждат увереността, от която се нуждаят.

Режим на сгъваема тротинетка

Превключете в режим на скутер и карайте своя верен приятел като светеща триколка! Това е идеалният начин да прехвърлите детето си от балансиращо колело към традиционен скутер.

LED модул за осветяване и LED колела, светещи без батерии

Тротинетката GO•UP DELUXE LIGHTS се предлага с вграден светещ модул. Активира се чрез вибрации с функция за включване и изключване. Това ще донесе допълнителни забавни разходки на малките деца!

Светещи предни колела

И нека го направим още по-цветно: тъмно  синята светеща триколка има висококачествени светещи без батерии 121-милиметровите предни колела от полиуретанова отливка, които мигат в бяло за допълнително забавление и плавно каране!

Патентована система за сгъване

Сгъвайте, пренасяйте и съхранявайте вашата светеща триколка 3 в 1 без усилие благодарение на патентованата система за сгъване, която работи само с едно натискане на бутон. Наличен е и режим на количка, за да ви помогне да пренасяте по-лесно триколката след забавен ден на игра!

Патентована система за заключване на волана

Триколката има патентована система за блокиране на управлението, която е ексклузивна за Globber. Предните колела са фиксирани във вертикално движение нагоре-надолу, което позволява на детето да упражнява баланс и да придобие увереност при карането на скутер. След като е готово, просто освободете бутона за заключване на управлението, за да може то да започне да кара своята светеща триколка само!

100% tool-less дизайн

Дизайнът на тази светеща триколка за деца не изисква инструменти за сглобяване, като по този начин ви позволява лесно да превключвате между различните режими, без да се нуждаете от допълнителни уреди.

Регулируема седалка и Т-образно кормило за максимален комфорт

GO•UP DELUXE FLASH LIGHTS има множество функции за регулиране за максимален комфорт: регулируема на 3 височини двуцветна TPR седалка, която се настройва чрез странично копче, и регулируемо на 4 височини T-образно кормило.

Здрава и издръжлива платформа

Наслаждавайте се на безопасно каране през целия ден! Нашата светеща триколка е оборудвана със здрава, издръжлива и широка противоплъзгаща се композитна платформа от би-инжекционна смес с ниска метална подсилена конструкция, която поддържа деца до 50 кг. Тази тротинетка 3 в 1 има изключително дълга и широка задна спирачка от композитен материал, която осигурява ефективност на спирачките, а в комплекта е включена подвижна поставка за крака за допълнителен комфорт и безопасност.

КЛЮЧОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА

 • Светеща тротинетка със седалка, която се превръща в три превозни средства за малки деца. Режимите за каране с родителски контрол и на балансиращо колело са предназначени за малки деца на възраст 15-36 месеца, а режимът на сгъваема тротинетка е подходящ за деца на възраст 3-9+ години с височина 75-130 см.
 • 100% tool-less дизайн, който ви позволява лесно да превключвате между различните режими, без да се нуждаете от каквито и да е инструменти.
 • Патентованата система за сгъване дава възможност за по-лесно пренасяне и съхраняване в компактни пространства.
 • Патентованата система за блокиране на управлението на Globber фиксира предните колела във вертикално движение нагоре-надолу, като помага на децата да се научат как да овладеят баланса.
 • Седалка от TPR и 3 степени на регулиране на височината (27 см, 29 см или 31 см от земята), която се фиксира чрез странично копче, и Т-образно кормило с 4 степени на регулиране на височината (67.5 см, 72.5 см, 77.5 см или 82.5 см от земята) и ергономични дръжки от TPR с два цвята за удобно каране.
 • Ниска метална подсилена конструкция, издържаща до 50 кг. Тя е снабдена с широка, противоплъзгаща се композитна палуба с би-инжекционна смес за безопасно каране.
 • Включена е и изключително дълга и широка подвижна поставка за крака за допълнителен комфорт и безопасност.
 • Изключително дългата и широка композитна задна спирачка осигурява ефективност на спирането и насърчава дълготрайността на колелата.
 • Вграден модул за осветяване със светодиоди, който се активира от вибрациите; налична е функция за включване/изключване.
 • Двете висококачествени и светещи без батерии 121-милиметрови предни колела от полиуретанова отливка са монтирани на лагери ABEC 5 и мигат в бяло за допълнително светещо каране; задното колело е 80-милиметрово и също е изработено от полиуретан за допълнително плавно каране.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане