Дървен Боулинг "Животни" - Animals

44,90 лв.
  • Производител: Orange Tree Toys
  • Кат. номер: OTT03573

Дървен Боулинг "Животни" - Animals

 

Тези дървени кегли с животни със сигурност са популярен избор за всички деца! Сладки и цветни, тези дървени кегли са с идеалния размер за игра на закрито и ще осигурят часове забавление на вашите малки.

 

Комплектът се предлага с шест ръчно изработени дървени кегли, жаба, куче, лъв, розова мишка, зебра, котка и две дървени топки; 1 х розовa и 1 х зеленa. 

 

 

        
 
 
  • изработени от устойчиво дърво
  • изцяло без пластмаса
  • 100% рециклируема опаковка
  • проектирани във Великобритания 

 

 

 

Orange Tree Toys Ltd има за цел да създаде положително въздействие върху обществото и важна част от това е да намали нашето въздействие върху околната среда. Искаме да се справим с изменението на климата, като намалим нашите емисии чрез подобряване на нашата енергийна ефективност и се стремим да осигуряваме и използваме ресурсите отговорно и да подобряваме управлението на отпадъците.

Това е, за да гарантираме, че няма да консумираме ресурси и материали с по-бърза скорост, отколкото се регенерират, така че бъдещите поколения също да могат да се възползват от същото разнообразие от ресурси и материали, до които нашето поколение има достъп.

Orange Tree Toys Ltd се стреми да поддържа най-високите етични бизнес стандарти и бизнес практики, като зачита човешките и трудовите права, като същевременно прави всичко възможно, за да насърчи и защити благосъстоянието и безопасността на нашите служители. Никога няма да пожертваме нашите ценности или цел в името на краткосрочната печалба. 

 

 

Нужда от помощ?

Нашият екип за обслужване на клиенти винаги се радва да помогне с всякакви запитвания, така че ще се радваме да се свържете с нас. Обадете ни се на 0882839703 или изпратете имейл на sales@toytown.bg

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане