Дървено влакче за дърпане, сортер - Woodland Animals

44,90 лв.
  • Производител: Orange Tree Toys
  • Кат. номер: OTT08098

Красиво дървено влакче за дърпане с подвижни блокове и селекция от любимите на всички герои от Woodland. 

 

Дървеното влакче-сортер с подвижни блокове ще насърчи развитието на подрастващите деца, тази играчка е създадена, за да подобри ръчната сръчност и координацията око-ръка. Влакчето е забавна детска играчка за активност, тя има лесни за хващане части, които малките ръчички да изследват.
 
 
 
Предлага се в красива цветна и 100% рециклируема опаковка, подходяща за подарък. 
 
 
 
 
 
 
 
 
        
 
 
  • изработени от устойчиво дърво
  • изцяло без пластмаса
  • 100% рециклируема опаковка
  • проектирани във Великобритания 

 

 

 

Orange Tree Toys Ltd има за цел да създаде положително въздействие върху обществото и важна част от това е да намали нашето въздействие върху околната среда. Искаме да се справим с изменението на климата, като намалим нашите емисии чрез подобряване на нашата енергийна ефективност и се стремим да осигуряваме и използваме ресурсите отговорно и да подобряваме управлението на отпадъците.

Това е, за да гарантираме, че няма да консумираме ресурси и материали с по-бърза скорост, отколкото се регенерират, така че бъдещите поколения също да могат да се възползват от същото разнообразие от ресурси и материали, до които нашето поколение има достъп.

Orange Tree Toys Ltd се стреми да поддържа най-високите етични бизнес стандарти и бизнес практики, като зачита човешките и трудовите права, като същевременно прави всичко възможно, за да насърчи и защити благосъстоянието и безопасността на нашите служители. Никога няма да пожертваме нашите ценности или цел в името на краткосрочната печалба. 

 

 

Нужда от помощ?

Нашият екип за обслужване на клиенти винаги се радва да помогне с всякакви запитвания, така че ще се радваме да се свържете с нас. Обадете ни се на 0882839703 или изпратете имейл на sales@toytown.bg

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане