Орто Пъзел

10 добри причини да изберете ORTO PUZZLE


Уникалните сферични основи и голямото разнообразие от повърхностни елементи засилват приятните усещания от упражнения върху постелките.

Защитено с авторски права „заключване“. Дори по време на динамични упражнения, събраното единично покритие ще остане сглобено.

Специални спирачни шипове на гърба на повърхностите. Модулите не се плъзгат дори върху гладки повърхности: ламинат, линолеум, паркет.

Използваните неутрални и хипоалергенни багрила не оставят следи върху кожата на краката на детето и върху подовата повърхност. Без неприятна миризма по постелките.

Дръжката на кутията е подсилена допълнително, което предпазва горната част на кутията от скъсване, а дръжката от измъкване при носене.

Възможно е в кутията да се съберат или модули от един и същи тип, или комбинирани опции - MIX.

Развитието на цветовото възприятие и различаването на цветовете води до развитие на образно мислене и съответно до развитие на дясното полукълбо.

Когато се комбинират различни повърхности, упражненията стават най-ефективни, поради редуването на степента на въздействие върху стъпалото.

Грижа за здравето на децата, мислим и за околната среда. Нашите постелки са рециклируеми, което позволява да поддържаме света чист и хармоничен.

Медицинският продукт е преминал всички тестове и проверки. Сертифициран е като медицинско изделие с декларация за съответствие в Европейския съюз.

Модулният продукт е преминал всички тестове и проверки. Сертифициран е като детска играчка с декларация за съответствие в Европейски съюз.

Филтри
Производители